Coronavirusen lukker kirken, men vi er her på anden vis

På nedenstående link er en video med en kort andagt, hvor alle tre præster medvirker med hhv. tale, orgel og sang.

Sammen med korte andagter i videoform, vil præsterne jævnligt lægge ord og tanker her på hjemmesiden til os alle:

Mange af os savner vores helt almindelige dagligdag, mødet med hinanden og de mange små samtaler om stort og småt, vore glæder og vore bekymringer i den blanding, der hører vort liv til. Selv finder jeg glæde og trøst i mange af de skønne salmer, der giver udtryk for håb og tro på, at Gud er med os. I dag vil jeg især tænke på Grundtvigs salme: ” Talsmand, som på jorderige” vers 4 og 5 ( DDS nr. 294) Samtidig har jeg i de seneste dage nydt synet af træerne her ved Borup præstegård. For mig lyser dette billede af håb. Træerne blomstrer og strækker sig mod hinanden med solens stråler som lyset, der bringer bud om forår og varme lyse timer.

Sjælesørger fra det høje,

hold med os et vågent øje,

vogt de små fra falk og høg!

Væk de dorske, styrk de svage,

tugt de trygge, trøst de spage,

gør os daglig husbesøg!

Dan vort hjerte, løs vor tunge,

så vi bede, så vi sjunge

yndelig i Jesu navn!

Trøster over alt, som truer,

alt, hvorfor vort hjerte gruer,

trøster over alle tab!

Skænk os, skønt vi bo på sletten,

i det høje indfødsretten,

i Guds rige borgerskab,

så i alt for onde dage

glade vi herfra kan drage

did, hvor der er evig fred!

Sognepræst Lis Levring

Nye datoer for konfirmationer 2020

Vi har nu meldt nye datoer og tidspunkter for årets konfirmationer ud. De kommer til at ligge i august og september.

Hvis konfirmander eller forældre endnu ikke har modtaget en mail med ny dato og tidspunkt for komfirmation, så kontakt præstesekretær Winnie Bugge Frandsen på wbf@km.dk

Borup-Kimmerslev-Nørre Dalby pastorat

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat