Morgensang

Tænk at begynde dagen med sang – sammen med andre.

Det er muligt den sidste søndag i måneden i Borup kirke kl. 10.00.

Skal man så være god til at synge? Nej, men man skal have lyst til at synge, og på egen krop erfare, hvad stemmeopvarmning kan gøre for ens sang.

Ved morgensang synger vi nogle af de salmer, der skal synges ved gudstjenesten i kirken  kl. 11.00.

Præsten fortæller lidt om søndagens salmevalg, organisten introducerer melodien og kirkesangeren støtter og vejleder i sangen. En skøn symfoni lige til at nyde en søndag morgen.

Efter den halve times morgensang serveres der kaffe, inden gudstjenesten begynder.

Kom trygt og vær med – alle stemmer tæller.

Der er morgensang søndag den 26. juli og søndag den 30. august begge dage kl. 10.00 i Borup Kirke.

Tilmelding til konfirmation 2020/2021

Der er nu mulighed for at tilmelde sit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation i skoleåret 20/21. Tilmeldingen skal ske inden 23. august 2020.

Der er følgende muligheder for konfirmation i foråret 2021:

Borup kirke

• Store Bededag, fredag d. 30. april
  • Kr. Himmelfartdag, torsdag d. 13. maj
  • Søndag d. 16. maj

Kimmerslev kirke:

• Søndag d. 2. maj

Nørre Dalby kirke:

• Lørdag d. 8. maj

Man er garanteret den ønskede dato – tidspunktet trækkes der lod om i efteråret.

Inden I logger på:

Hav NemID klar og vær opmærksom på, at konfirmationsdato og kirke skal noteres i bemærkningsfeltet. Tilmeldingen er først gældende, når (begge) forældremyndighedsindehavere har underskrevet den digitalt på nedenstående link.

Til spørgsmålet om barnet skal gå til forberedelse i bopælssogn, markeres ”ja”, såfremt man er bosiddende indenfor pastoratet, hvilket er Nørre Dalby, Kimmerslev og Borup sogne. Forberedelsen kommer til at foregå i Borup Kirke og sognegård.

For de konfirmander, der ikke er døbt, arrangeres dåb i løbet af året.

Klik HER for tilmelding til konfirmation - og husk at notere konfirmationsdato og kirke i bemærkningsfeltet.

Hold øje her på kirkens hjemmeside vedrørende start på konfirmationsforberedelse.

Har I behov for hjælp til tilmelding, så kontakt præstesekretær Winnie Bugge Frandsen på wbf@km.dk

Velkommen til og vi glæder os til at lære næste års konfirmander at kende

Lis Levring, Katrine Winkel Holm og Jens Elkjær Petersen

• Borup - Kimmerslev - Nørre Dalby Pastorat